Direct24 - timeregistrering med tillegg

Timeregistrering for produksjonsbedrifter

Spar tid med automatisering av lønnsberegningen, få med alle tillegg og overtid.

Forenkle prosessen rundt innsamling av timer, la ansatte stemple seg inn når arbeidsdagen starter og ut igjen når den er over.

Registrering av timer

Ansatte kan stemple inn på en fellesterminal eller bruke en mobil app. Går dere for en fellesterminal er det mulig å bruke hvilken som helst maskin som har nettilgang og Chrome. Brukes appen er det også mulig å etterregistrere timene og den fungerer offline.

Timene kan registreres helt enkelt inn og ut på arbeidsdag eller man kan registrere på avdeling, prosjekter og aktiviteter.

Automatisk beregning

Etter at timene er registrert blir timene automatisk beregnet med korrekte timetyper og tillegg.

Tillegg

Har dere tariffavtaler med flere ulike spesial tillegg kan disse legges på beregningen av timene. Måten vi gjør det på er at vi oppretter ulike grupper som de ansatte knyttes til. De som er medlem av gruppen får disse tilleggene med på timene som legges over til lønn.

Det er også mulig å registrere tillegg og kost som matpenger ved overtid, tillegg for vaktutrykning, kilometer tillegg, bompenger osv.

Ukeplaner

Det kan opprettes flere ulike ukeplaner som så kan settes i rotasjon for de som arbeider i skift ordninger. Ukeplanene består av dagplaner hvor man legger inn regler for hvordan arbeidstiden skal beregnes. Det kan legges til trekk for pauser, avrunding for fravær og overtid. Det kan også legges inn trekk før ordinær arbeidstid om deres ansatte kommer tidlig og stempler inn før arbeidet starter.

 

Alle timer, tillegg og kostnader kan redigeres og må godkjennes av en leder.

Timer til lønn kan enten opprettes i en fil som dere kan importere inn i deres lønnssystem eller vi kan lage automatiske integrasjoner til dere.

 

Ta gjerne kontakt for mer utfyllende informasjon.

 

 

Kontaktskjema

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

 

Kontakt oss i dag

  • Enkel administrasjon – kom raskt i gang!
  • Full oversikt over timebruken
  • Ansatte får tilgang til egen app og webside
  • Muligheter for tilpasning

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.