Direct24 - app, stemplinger

Timeregistrering gjort enkelt

Spar tid med Direct24, gjør hverdagen enklere. Du får full oversikt over timer til lønn og prosjekter. Dine ansatte kan bruke mobil app til å stemple eller registrere timer. Du som er administrator vil få en ryddig oversikt over alle registreringer og kan effektivt administrere disse.

For deg som jobber med godkjenning av timer og lønn går det fort å komme i gang med å registrere og administrere data, det er lett å hente ut forskjellige rapporter og eksportere timer til lønn.

Oversiktlig

Du vil få en oversikt over:

  • Alle registrerte timer
  • Timer til lønn og prosjekter
  • Timebank
  • Fravær
  • Personalstatus

Se kort demo her:

 

Rapporter

Trenger du rapporter over fravær, prosjekter, personalliste eller vil du se f.eks. se hvor mange timer det ble arbeidet tilbake i tid kan du fort sortere dataene dine og eksportere dem til en Excel-fil.

Eksporter lønnstimer

Når alle timer er godkjente og klare for lønnskjøring er det få taste trykk som skal til for å eksportere disse til ditt lønnssystem eller ERP system.

Personalstatus

Det kommer også med en personalstatus med en oversikt hvor du kan se hvilke ansatte som er tilstede og hvilke prosjekter de er stemplet inn på. Dere kan også legge inn meldinger på ansatte om de er i møter, er på reise, er syke osv.

Enkel og intuitiv APP

Ansatte kan registrere timer til lønn, prosjekter og aktiviteter i appen på mobilen hvor som helst når som helst. Er det ikke dekning på mobilen lagres dataen lokalt og oppdaterer til server neste gang de har dekning. Det er også mulig å bruke vår mobilløsning på pc.

I appen kan dere velge å stemple arbeidsdagen og/eller bruke etterregistrering av timer. Dere kan også føre timer inn i en tidsbank og registrere fravær og ferie.

Ansattportal

Ansatte får også tilgang til ansattportalen på nett, hvor de enkelt kan administrere og se en oversikt over sine registreringer og saldoer. De får også tilgang til personalstatusen og kan legge inn meldinger her.

Spar tid og penger

Med direct24, Basic vil dere kunne spare tid og penger med å arbeids bespare prosessen rundt lønn, timer blir automatisk beregnet korrekt. Dere får umiddelbart oversikt over lønnstimer og tid og ressurser brukt på prosjekter. Du kan selv prøve direct24 helt gratis og uforpliktende. Eller du kan ta kontakt for mer informasjon.

Kontakt oss i dag

  • Enkel administrasjon – kom raskt i gang!
  • Full oversikt over timebruken
  • Ansatte får tilgang til egen app og webside
  • Muligheter for tilpasning

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.